Skab tryghed med videoovervågning

advertorial

Går du og overvejer at tyverisikre dit hjem inden den helt store sæson for indbrud i private boliger? Så bør du overveje at installere et moderne og sikkert låse system og et avanceret alarmsystem. Og vil du virkelig flytte nålen kan du investere i top of the line videokameraer til overvågning af familiens bolig – indendørs og udendørs.

Hvad kan jeg opnå med videoovervågning?

Når du vælger at opsætte overvågningskamera til videoovervågning uden for og inde i dit hus kan du opnå flere fordele. Dit udendørs opsatte overvågningskamera vil først og fremmest have en afskrækkende effekt – og det er værd at tage med.

Vælger du at montere dette kamera på en måde så det er synligt, og dertil lader kameraet ledsage af tydelig skiltning, vil du kunne skræmme de fleste potentielle indbrudstyve fra at gennemføre deres forehavende. Et udendørs monteret overvågningskamera vil nemlig indikere at der også er indendørs videoovervågning. Og der er ikke nogen der har lyst til at havne på et moderne overvågningskameras knivskarpe optagelser.

videoovervågning

Få dokumentation for indbruddet med videoovervågning

Skulle indbrudstyven alligevel vælge at bryde ind og berige sig i din bolig, vil du kunne bruge de før nævnte skarpe optagelser fra dine indendørs opsatte overvågningskameraer som dokumentation. Det både over for politi og forsikringsselskab.

Politiet kan bruge optagelserne i forbindelse med opklaringsarbejdet og vil muligvis kunne identificere tyveknægtene på baggrund af disse. Dette kan i sidste ende føre til at du får de stjålne koster igen. Og dit forsikringsselskab vil kunne bruge optagelserne når forsikringssummen skal udregnes, idet disse vil vise præcis hvad der er blevet stjålet.

Hvor kan jeg købe kameraer til videoovervågning?

Hos DKKamera finder du et stort udvalg af overvågningspakker indeholdende alt hvad du skal bruge i forbindelse med etablering af videoovervågning. Klik ind og se det store udvalg i den online shop på hjemmesiden dkkamera.dk.