Hvad gør man, hvis man fortryder en sprøjtemaling?

advertorial

Det er virkelig genialt med sådan noget med at sprøjtemale, for man kan “genoplive” noget, som der ellers stod grimt frem i hjemmet, og så er det markant billigere, end at man skal hen at investere i nyt.

Man slipper også for at skulle samle og sætte nyt op, og så er det også godt for miljøet, at man ikke smider ud og køber nyt.

Bruger man en virkelig skrap sprøjtemaler, så kan man næsten pege på noget, der er nyt, og sige, at man gerne vil have det gamle tilsvarende til at ligne det nye, og så kan man næsten ramme det resultat, så det sidder lige i skabet.

Selvom hvis det ikke ligner fuldstændig, så er man stadig ude i at kunne betragte noget gammelt, som fremstod det helt nyt.

Men nogle gange er man måske ikke helt tilfreds, eller man kommer til at fortryde ens valg. Hvad gør man så?

sprøjtemaler

Man kan få en omgang sprøjtemaling mere

Det er jo bare nogle ting, som der er svære at fortryde, mens andre er besværlige at ændre.
Hvis man har bygget en mur, kan man rive den ned og starte på en ny.

Men hvis man har lavet et hul, og det skulle være mindre, så er det i mange tilfælde virkelig svært at gøre alt efter, hvad det et for et slags hul, der er tale om.

Så sådan noget som en omgang sprøjtemaling er virkelig svært at fjerne, medmindre man går efter at få et rustikt udtryk, hvor man kan se, at man har forsøgt at udtvære eller fjerne malingen.

Derfor er et af de bedste råd nok, at man tager fat i https://www.dibberndesign.dk/ og siger til dem, at man gerne vil have malet det over, som man allerede har fået sprøjtemalet.

Det kan så være med den tidligere farve eller en helt anden, når den første omgang er tør.