Sådan finder du en god revisor

advertorial

Hvis du har brug for hjælp til dit regnskab, så er det en rigtig god ide at samarbejde med en revisor. Det kan være, at du har din egen virksomhed og gerne vil fokusere på andre arbejdsopgaver. Her kan en revisor hjælpe dig med at holde styr på økonomien, så du undgår problemer. Hvis du gerne vil være sikker på at finde en god revisor, så er der flere måder, hvorpå du kan gøre dette. 

revisor

Tjek anmeldelser på nettet

En god vej til at finde en god revisor kan være ved at undersøge de forskellige revisorer på nettet. På nettet kan du også læse anmeldelser fra kunder, der måske tidligere har prøvet denne revisor. At tjekke anmeldelser kan være en god start til at finde en revisor, der kan hjælpe dig. 

Du kan undersøge, om der befinder sig en revisor nær dig, ved at lave en internetsøgning. Bor du for eksempel i Viborg, så kan du søge på revision i viborg, og se hvilke muligheder du har. 

Spørg i din omgangskreds

Du kan også vælge at spørge dine venner til råds. Hvis de har haft en god eller en dårlig oplevelse med en revisor, så skal de nok kunne give dig deres ærlige mening omkring dem. Det kan også være, at de kan sætte dig i kontakt med deres nuværende revisor, så du kan forhøre dig hos dem. Husk dog, at det altid er en fordel at tage kontakt til en revisor og høre, hvordan de kan hjælpe dig med regnskabet. 

Bliv medlem af en netværksgruppe

En tredje måde, hvorpå du kan komme i kontakt med en god revisor, er ved at melde dig ind i en netværksgruppe. Du kan sagtens finde netværksgrupper, hvor nogle af medlemmerne også er revisorer. Du kan også undersøge, om det er muligt at melde sig ind i en netværksgruppe, der er rettet med sparring råd til en god revisor.