Smart fif, når man på Sjælland skal lave gulvafslibning af en butik

advertorial

Det er helt forståeligt, at du gerne vil spare tid, så du vil have foretaget den gulvafslibning hurtigst muligt i din butik, men du kan godt se, at dine åbningstider i butikken kommer til at overlappe med, hvornår de hos Gulvkanonen har tid til at komme ud og ordne det for dig.

Og det er trods alt dem, som du gerne vil have til at klare det, og selvom du overvejer, om I kan finde en løsning udenfor arbejdstiden, eller de kan komme på en anden særlig dag, der passer dig bedst, så får du en idé, der umiddelbart ser ud til at slå to fluer med ét smæk:

Du vil lave dem udføre gulvafslibningen, mens butikken er åben!

Du er godt klar over, at det kan gøre tingene lidt besværligt, men kunderne kan da bare gå rundt om, hvor man lige udfører den gulvafslibning.

Det er dog en virkelig dårlig idé.

gulvafslibning på Sjælland

Lad butikken være tømt forud for gulvafslibningen her på Sjælland

Dette vil også gøre sig gældende, selvom man måske ikke har en butik, hvor der kommer kunder rendende, men det er simpelthen bedst, hvis de professionelle fagfolk kan få lov til at udføre deres arbejde, uden der er forstyrrelser imens.

Det er én ting, men så er der også det med, at et gulv kommer til at ligge blotlagt, når man sliber det, så det kan ikke tåle, at der er andre mennesker, der træder på det imens.

Desuden er det nemmere at slibe hele gulvet, når man både fjerner mennesker og alt inventar, så man lettere kan komme til at få slebet det hele.

Og så er der jo det med efterbehandlingen, som der også skal have lov til at virke uden forstyrrelser, bagefter.

Derfor kan det heller ikke svare sig, at man hører firmaet ad, om de kan komme på en lukkedag, for behandlingen skal måske sætte sig videre ind til en åbningsdag.

Så man kan lige så godt holde lukket den dag, hvor gulvafslibningen skal finde sted.