Få dit smukke gulv igen med en gulvafslibning

advertorial

Et smukt og velholdt trægulv – eventuelt et af de sæbe behandlede eller olierede af slagsen – er en pryd for en hver bolig. Træværk er det materiale som egner sig bedst til gulv belægning, både når det handler om komfort og akustik og når det kommer til æstetik.

Med et trægulv får boligen en hjemlig og hyggelig stemning. Det organiske materiale føles nærmest blødt og varmt under fødderne. Og så er et trægulv som nævnt kønt at kigge på.

Få sat det slidte trægulv flot i stand med en gulvafslibning

Derfor er det så ærgerligt når et trægulv går i forfald og bliver ridset, plettet og flosset i overfladen. Når et trægulv når en vis alder er tegn på slitage nærmest uundgåelige – også selv om du har passet godt på gulvet.

image

Et sæbe behandlet trægulv vil miste sin smukke glans og blive mat og gråligt eller gulligt i overfladen. Disse misfarvninger skyldes såvel nedtrådt støv som solens skarpe UV stråler som forårsager det fænomen som kaldes solfalming.

Samtidig vil et slidt trægulv få en øget tendens til at danne splinter hvilket er rigtig irriterende da de flår strømper og sokker til trevler. Og den tørre, slidte overflade vil suge spildte væsker til sig som en anden svamp.

Hvis du oplever disse slitage tegn i dit trægulv bør du så hurtigt som muligt booke din lokale gulvmand til en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling. Kun på den måde kan gulvet blive smukt og skinnende igen.

Find dit gulvfirma i Næstved

Er du bosat i det sydsjællandske, for eksempel på Stevns eller i Næstved, kan du få hjælp til afslibning af gulve hos Harpixgulv. Harpixgulv har mange års erfaring med gulvslibning i private boliger.

Klik ind på https://www.harpixgulv.dk/gulvafslibning-gulvafhoevling-naestved og få et skarpt tilbud på afslibning af gulve i dit hus eller i din lejlighed.