Beskyttelse af tingene hjembragt fra byggecenteret

advertorial

Vi er vant til, når vi handler småt, at tingene er pakket ind, så de både kan holde sig lidt længere, og så kommer de ikke i kontakt med andre varer, som vi pakker ned i bæreposen sammen med alle de andre ting.

Sådan er det ikke med mange af de ting, som man finder i et byggecenter, og man kan sige, at det er godt for miljøet, at man ikke bruger plastik og megen anden emballage til at pakke de her ting ind, for det ville også blive så omfangsrigt, at man ville skulle bruge alt for meget til det.

Desuden er det bare nemmere at have det liggende frit fremme, for der er mange kunder, der gerne vil røre og mærke på tingene, inden de køber dem, for at se, om de passer, har den rette overflade, funktioner og meget andet.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Så der ville bare være for mange indpakninger, der ville være brugt, inden de var kommet ud af butikken, fordi nysgerrige kunder lige skal tjekke noget ved varen.

Man skal have sagerne sikrest hjem fra byggecenteret

Men det kan så også gøre, at tingene er udsatte, når man skal have dem hjem, fordi de er så eksponerede.

Det gør måske ikke så meget, hvis man bare lige skal bære det givne ud i en bil, der holder nogle meter fra indgangen til byggemarkedet.

Men det jo noget helt andet, hvis man skal have plads til det i ens trailer, og det regner og blæser samme dag.

Så skal man helst pakke det ind på en forsvarligt måde, så det bliver i traileren, når man skal hjem, og så det ikke bliver for medtaget af regnen, blæsten og de andre ting, der kan forekomme på turen hjem.

Det er jo surt at komme hjem med kalmarbrædder og andre brædder, der er ødelagt, inden man har brugt det, fordi man ikke beskyttede det ordentligt.